Kwaliteitsvolle en comfortabele steunzolen en sportsteunzolen

op maat bij Orthopedie Dirk Lodewijks

Steunzolen en sportsteunzolen op maat

 

Een passende steunzool of sportsteunzool biedt u de ondersteuning die u nodig hebt om pijnloos te bewegen tijdens al uw dagelijkse activiteiten. Steunzolen voor kinderen moeten dan weer op de juiste manier corrigerend werken. Orthopedie Dirk Lodewijks vervaardigt steunzolen en sportsteunzolen op maat voor volwassenen en kinderen met orthopedische problemen vanuit Limburg (Lommel & Maaseik), Antwerpen (Lier) en Oost-Vlaaneren (Aalst). Hiervoor gebruiken we hoogwaardige materialen die uw lichaam zo doeltreffend mogelijk ondersteunen.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • sportsteunzolen
  • steunzolen in kurk
  • steunzolen in leder

 

Al onze steunzolen en sportsteunzolen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier, op basis van een nauwkeurige voetafdruk.

Steunzolen Steunzolen Steunzolen

Van opmeting tot steunzolen

 

Steunzolen laten maken in Limburg, Oost-Vlaanderen en Antwerpen kan eenvoudig bij een van onze specialisten. Hoe gaan we te werk?

  • We nemen nauwkeurig uw maat op. Door uw voet in een schuimdoos te plaatsen, krijgen we een gedetailleerde afdruk waarop we uw steunzolen of sportsteunzolen baseren.
  • Onze experts vervaardigen uw steunzolen op basis van de afdruk.
  • U komt bij ons langs en test uw steunzolen of sportsteunzolen uit op onze loopband. Zitten ze goed? Dan neemt u ze meteen mee naar huis. Moeten er nog aanpassingen uitgevoerd worden? Dan brengen we dat gratis voor u in orde.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of telefoon. Om uw steunzolen of sportsteunzolen op maat te laten opmeten en vervaardigen, kunt u steeds binnenspringen in een van onze filialen.

Uw specialist in steunzolen en sportsteunzolen

 

In elk van onze vier vestigingen staat een professioneel team klaar om uw orthopedische schoenen, sportsteunzolen of steunzolen te vervaardigen. U vindt een filiaal van Orthopedie Dirk Lodewijks in:

  • Limburg (Maaseik en Lommel)
  • Antwerpen (Lier)
  • Oost-Vlaanderen (Aalst)

 

Onze opgeleide medewerkers gaan met de grootste zorg te werk en zorgen steevast voor een perfect passende steunzool of sportsteunzool, die uw fysieke klachten doeltreffend vermindert. Voor de opmeting en bestelling van uw steunzolen hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u gewoon langskomen in een van onze winkels.

Lommel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Aalst

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag
Zondag Gesloten

Maaseik

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Lier

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Steunzolen, sportsteunzolen | Lommel & Maaseik (Limburg), Lier (Anwerpen) & Aalst (Oost-Vlaanderen)